Produktet termoizoluese

Produktet termoizoluese

Materialet ndërtimore

Produktet termoizoluese

Isı Yalıtım Ürünleri

 • Tipi i produktit : EPS styropor
 • Strukturë : LEVHA
 • Tipi i produktit : XPS styropor
 • Strukturë : Levha
 • Tipi i produktit : Lesh guri
 • Strukturë : Paket
 • Tipi i produktit : Rrjet me aksesor dhe qoshe
 • Strukturë : Paket
 • Tipi i produktit : Ngjitës termoizolues me bazë çimentoje
 • Strukturë : Paket
 • Paketa KG: 25
 • Tipi i produktit : Suvatime minerale dekorative
 • Strukturë : Paket
 • Paketa KG: 25
 • Tipi i produktit : Mortar per suvatim termoizolues
 • Strukturë : Paket
 • Paketa KG: 25
 • Tipi i produktit : Suvatim termoizolues për jashtë
 • Strukturë : Paket
 • Paketa KG: 8

TECHNO SEAL PRIMER

Më shumë informacion
 • Tipi i produktit : Bazë suvatimi termoizolues për jashtë
 • Strukturë : Paket
 • Paketa KG: 25

TECHNOFLEX PRIMER

Më shumë informacion
 • Tipi i produktit : Bazë ngjitëse
 • Strukturë : LËNGËT
 • Paketa KG: 6