Produkte anësore të betonit

Produkte anësore të betonit

Aditivë të betonit

Produkte anësore të betonit

Beton Yan Ürünler

 • Tipi i produktit : Vaj mineral për ndarjen dhe mirmbajtjen e kallëpeve
 • Strukturë : LËNGËT
 • Paketa KG: BİDON 20 LT-VARİL 200 LT-IBC

CureTech 1001

Më shumë informacion
 • Tipi i produktit : Bazë akrilike për kurimin e betonit
 • Strukturë : LËNGËT
 • Paketa KG: BİDON 20 LT-VARİL 200 LT-IBC

CureTech 1002

Më shumë informacion
 • Tipi i produktit : Bazë parafine për kurimin e betonit
 • Strukturë : LËNGËT
 • Paketa KG: BİDON 20 LT-VARİL 200 LT-IBC

ColorTech Black

Më shumë informacion
 • Tipi i produktit : Ngjyr e zezë për aplikime betoni
 • Strukturë : LËNGËT-PLUHUR
 • Paketa KG: 25 KG

ColorTech Blue

Më shumë informacion
 • Tipi i produktit : Ngjyr e kaltërt për aplikime betoni
 • Strukturë : LËNGËT-PLUHUR
 • Paketa KG: 25 KG

ColorTech Green

Më shumë informacion
 • Tipi i produktit : Ngjyr e gjelbërt për aplikime betoni
 • Strukturë : LËNGËT-PLUHUR
 • Paketa KG: 25 KG

ColorTech Red

Më shumë informacion
 • Tipi i produktit : Ngjyr e kuqe për aplikime betoni
 • Strukturë : LËNGËT-PLUHUR
 • Paketa KG: 25 KG
 • Tipi i produktit : Fibër përforcues i telit çeliku
 • Strukturë : Çelik
 • Paketa KG: 25 KG
 • Tipi i produktit : Fibër mikrostetike polipropileni
 • Strukturë : Polipropilen
 • Paketa KG: 600 GR

FiberTech MAC

Më shumë informacion
 • Tipi i produktit : Fibër makrosintetik me bazë polimeri
 • Strukturë : Polimer
 • Paketa KG: 10 KG