Rreth nesh

Rreth nesh

Pas më shumë se 25 viteve të prodhimit, laboratorit, shitjeve dhe marketingut dhe përvojës së lartë të menaxhimit në kompani ndërkombëtare dhe udhëheqëse të industrisë, kemi themeluar fabrikën tonë në Ferizaj në Mars 2018 për t'i sjellë këto përvoja në Kosovë dhe vendet fqinje. Në planin e parë, iu drejtuam kimikateve shtesë të betonit dhe çimentos. Dhe në një kohë shumë të shkurtër, ne kemi arritur të dominojmë Tregun e Kosovës me produktet, shërbimet dhe çmimet tona konkurruese. Pastaj filluan eksportet tona. Ky sukses na dha guximin të vendosim për prodhimin e "Kimikateve Pastrimi", që është një përvojë tjetër nga ne. Dhe ne kemi bërë investimet përkatëse në një kohë të shkurtër. Ne kemi bërë një hyrje të sigurt në treg me një portofol prej më shumë se 30 produkteve kimikate pastrimi.

Ne jemi të vendosur për të forcuar pozicionin tonë në sektorin e ndërtimit me grupin e produkteve 'Construction Chemicals', të cilin së shpejti do ta fillojmë shitjen.

Ne gjithashtu fituam shpërndarjet rajonale të Bianca dhe POLİSAN Paint në vitin 2019. Dhe filluam të shisnim.

Ne jemi gjithashtu distributori POLISAN Kimi Ballkanik i Vendeve të ADBLUE, i cili përdoret nga automjetet dizel dhe i bën gazrat toksik motori miqësor ndaj mjedisit.

Në thelb, ne jemi të vendosur të vazhdojmë zhvillimin tonë me cilësinë e produkteve dhe shërbimeve gjithnjë në rritje në Kosovë dhe Ballkan me filozofinë e Smart Solutions dhe Solution Partner për klientët tanë.

Qëndro me dashuri