RRETH NESH

Pas më shumë se 25 viteve të prodhimit, laboratorit, shitjeve dhe marketingut dhe përvojës së lartë të menaxhimit në kompani ndërkombëtare dhe udhëheqëse të industrisë, kemi themeluar fabrikën tonë në Ferizaj në Mars 2018 për t'i sjellë këto përvoja në Kosovë dhe vendet fqinje. Në planin e parë, iu drejtuam kimikateve shtesë të betonit dhe çimentos. Dhe në një kohë shumë të shkurtër, ne kemi arritur të dominojmë Tregun e Kosovës me produktet, shërbimet dhe çmimet tona konkurruese. Pastaj filluan eksportet tona. Ky sukses na dha guximin të vendosim për prodhimin e

Shiko te gjitha

REFERENCAT

Shiko te gjitha